Кращі мікроавтобуси. Який вибрати у 2024 році?

23 / 01 / 2024
1770

 Кращі мікроавтобуси. Який вибрати у 2024 році? 1

https://rus.tvnet.lv/5273417/novye-marshrutki-firma-ne-vypolnyaet-obeshchaniya

Кращі мікроавтобуси. Який вибрати у 2024 році?

Коли йде мова про мобільність в умовах міського трафіку або комфортне перевезення невеликих груп людей, мікроавтобуси стають найкращим рішенням. З кожним роком ринок транспортних засобів стрімко розвивається, надаючи споживачам все більш досконалі та зручні варіанти. У цій статті ми розглянемо та проаналізуємо найкращі варіанти мікроавтобусів, які пропонують не лише надійність та ефективність, а й інноваційні технології, сучасний дизайн та максимальний комфорт для пасажирів. 

Рекомендуємо звернути увагу на сервіс autoline.ua. Це спеціалізований маркетплейс з купівлі-продажу мікроавтобусів, а також вантажної та комерційної техніки (вантажівок, тягачів, причепів, та запчастин до них). На маркетплейсі широкий вибір спецтехніки, наявність як нових, так і бувших у вживанні автомобілів, гарантія безпечної угоди.

Сьогодні мікроавтобуси - це не просто засоби пересування, вони являють собою справжні мобільні офіси і комфортабельні зони відпочинку. У цій статті ми проведемо огляд топових моделей, виявимо їхні переваги та особливості.

Volkswagen Transporter Kombi

Кращі мікроавтобуси. Який вибрати у 2024 році? 2

https://www.evoleasing.ru/car/volkswagen-transporter-kombi-2-0-tdi-150hp-6mt-korotkaya-baza-2019/

Очолює список найкращих модель від німецького концерну Volkswagen - Transporter Kombi. Це один із найперших імпортних мікроавтобусів. З тих пір модель була перевірена в умовах бездоріжжя, перевантаження і агресивним стилем водіння. Цей автомобіль став "народним", він асоціюється з надійністю і невибагливістю. Для покупки доступні 4 модифікації з різною довжиною і висотою кузова. В кожній моделі є 9 посадкових місць. Потужність дизельного двигуна 2.0 л з турбіною варіюється від 102 до 204 к.с. Нове покоління мікроавтобуса продовжує бути надійним, що підтверджує гарантія, яка надається на нього. На офіційному сайті Volkswagen вказано гарантійний період 2 роки без урахування пробігу. Практика перевізників показує, що комерційний транспорт може проїжджати на місяць близько 10 000 км. Отже, виробник упевнений, що 240 000 км машина прослужить без серйозних поломок. Також компанія надає гарантію на кузов до 12 років. На ньому не виникне наскрізної корозії за цей період. Відгуки власників інформують про хороший ресурс двигуна і коробки. З пробігом 300 000 км авто все ще "відчуває" себе добре.

Ford Transit

Цей мікроавтобус давно відомий водіям і часто використовується для перевезення пасажирів. Фургони з такими ж двигунами і коробкою перемикання передач застосовуються також в транспортних компаніях з доставки вантажів. Випускається авто у двох версіях із короткою та довгою базою. В останній передбачено 18 сидінь, тому для керування знадобляться права категорії D. У довгій базі мікроавтобуса використовується надійна ресорна підвіска, що допомагає автомобілю перевозити масу до 2 174 кг. Спереду вона трохи жорсткувата, але на трасі виключає розгойдування кузова і сприяє кращій керованості. Наразі модель комплектується дизельними двигунами 2.2 л з потужністю 125 або 136 к.с. Власники відзначають економну витрату дизельного палива, яка становить близько 9-10 л на 100 км, що вигідно для комерційного використання. 

Особливої уваги заслуговує надійність і довговічність служби коробки перемикання передач на цій моделі. З 2014 року нові авто випускаються у більшості з МКПП. Це простий і витривалий вузловий механізм. Якщо вчасно міняти в ньому мастило і уникати агресивної манери водіння, трансмісія не завдасть проблем до 450 000 км.

Peugeot Traveller

Кращі мікроавтобуси. Який вибрати у 2024 році? 3

https://auto.ria.com/car/peugeot/traveller/

Мікроавтобус був представлений у 2017 році і випускається досі. За цей час при комерційному режимі експлуатації автомобіль зарекомендував себе як витривалий і економічний. При швидкості 90 км/год мотор споживає 6-6.5 л на 100 км. Французький виробник пропонує версії з МКПП, 1.6 л 95 к.с. або 2.0 л на 150 к.с. Є навіть повнопривідна модифікація підвищеної прохідності, тож автомобіль надійний не лише в плані ключових вузлів, а й в умовах ґрунтових доріг, піску та снігу. Салон вміщує 8 осіб, а для багажу залишається 989 л. Комплектація з АКПП полегшує керування, але її ресурс близько 200 000 км. Гарантія на авто діє 3 роки. На відміну від більшості конкурентів, колісні диски тут на 17 дюймів, а не 16, тож у дорозі дрібні ями просто "проковтуються". Під час перевезення пасажирів важливий зовнішній вигляд мікроавтобуса і комфорт у салоні. Peugeot Traveller відмінно відповідає цим двом критеріям. Відгуки свідчать, що навіть якщо в кузов потрапляє камінь і утворюється скол, під ним завжди є товстий шар ґрунтовки, тому іржа не утворюється. З функцій комфорту передбачені ковзаючі двері з обох боків для зручної посадки, скління з ультразахистом, 8 підголівників, підлокітники, клімат-контроль на 3 зони.

 

Хочеться підкреслити, що ринок цього виду транспорту пропонує приголомшливе розмаїття моделей, спроектованих для різних потреб. Перед вибором відповідного мікроавтобуса рекомендується ретельно оцінити свої потреби і припустити можливі варіанти використання автомобіля. На порталі autoline.ua представлені зручні інструменти, які полегшують процес пошуку необхідної інформації. Тут ви можете легко знаходити оголошення, які вас цікавлять, додавати їх у обране для подальшого розгляду і проводити порівняння між ними за різними параметрами. Сайт також надає швидкий механізм зворотного зв'язку з продавцями, що дає змогу оперативно отримувати необхідну інформацію.

 

Будь то підприємець, сім'я або корпорація, кожен знайде на ринку щось на свій смак. Важливо враховувати технічні характеристики, рівень комфорту, безпеку та ефективність. Ознайомтеся з відгуками власників, проведіть тест-драйв, вивчіть можливості сервісної підтримки.

 







Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль