Електронна автоцивілка: 5 порад автовласникам

Електронна автоцивілка: 5 порад автовласникам

24 / 02 / 2021
358

Електронна автоцивілка: 5 порад автовласникам 1

Довіра до електронних полісів ОСЦПВ у 2020 році помітно зросла. Швидке і зручне оформлення, мінімум формальностей, визнання полісу поліцією і страховими компаніями — серед головних переваг. Бурхливе зростання попиту на електронне ОСЦПВ породило десятки онлайн-ресурсів, що продають поліси. Як правильно застрахувати авто і не втратити гроші?

Довіряйте офіційним сайтам страховиків

До е-полісів сумнівні страховки оформляли в автомобілях на перехрестях. Зараз на їхнє місце прийшли сумнівні сайти агентів і агрегаторів. Не ризикуйте своїми грошима і персональними даними — оплачуйте автостраховку на офіційному ресурсі. Так, на сайті ARX електронна автоцивілка оформляється максимум за 7 хвилин, надійно і безпечно.

Електронна автоцивілка: 5 порад автовласникам 2

Перевіряйте реєстрацію поліса

Поліція і страхова компанія візьме поліс винуватця до розгляду за двох умов: він актуальний і зареєстрований в Єдиній базі МТСБУ. Страхова компанія ARX, член МТСБУ, негайно після оформлення поліса реєструє дані в Єдиній базі. Перевірити факт реєстрації легко на сайті МТСБУ.

Вибирайте вигідні програми

Поліси ОСЦПВ не передбачають франшизу при компенсації шкоди життю і здоров'ю постраждалих у ДТП. За збитків, що завдані транспортним засобам, ARX пропонує на вибір франшизи 0, 2, 2,6 тисячі грн.

Збиток у понад 40% ДТП перевищує обов'язкові 130 тис. на ремонт авто і 260 тис. на компенсації шкоди життю і здоров'ю. ARX пропонує онлайн оформити збільшення суми покриття до 1 млн грн у програмах «Все включено» і «Смарт Драйв». Додатково програми передбачають виплати до 130 тис. грн на ремонт свого авто.

Економте вдумливо

Відповідно до українського законодавства, базовий тариф ОСЦПВ дорівнює 180 грн + коригувальні коефіцієнти. Враховуються тип ТЗ, місце реєстрації автовласника, сфера та період використання. Кожен коефіцієнт змінює вартість поліса: в мегаполісах він завжди буде дорожчим, ніж на периферії. Знижки на обов’язкову автоцивілку страховикам робити заборонено.

Хочете заощадити — використовуйте вигідні умови програми ARX «Смарт Драйв». Комплексна страховка дозволяє заощадити на другому платежі за принципом «плати як їздиш». Телеметрія не потрібна — водій просто встановлює на смартфон мобільний додаток, що оцінює манеру їзди.

Купили авто — перевірте поліс ОСАГО

Продавці часто економлять на автоцивілці, наприклад, оформляючи страховки на пільговиків. Після переоформлення автомобіля на нового власника пільгова страховка втрачає силу.

 

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль