Ставки на футбол у Паріматч — що потрібно знати новачкам

16 / 09 / 2022
627

У світі є сотні видів спортивних дисциплін, але футбол перебуває поза конкуренцією за кількістю фанатів як на стадіонах, так і серед клієнтів букмекерських контор. У нього мільйони шанувальників, які самі грають і дивляться матчі улюблених команд. Однак існує не менша армія вболівальників, які можуть зробити ставку на футбол не тільки з метою отримання можливого грошового виграшу, а й заради емоцій, задоволення та атмосфери змагань.

 

Ставки на футбол у Паріматч — що потрібно знати новачкам 1

 

На сайті першого легального букмекера України Паріматч футбол — найповніший і найширший розділ. Щодня у розписі з'являються десятки, якщо не сотні матчів, які доступні до прогнозування не менш як по 100 ринках для кожної події. У цій статті ми розглянемо в деталях, як стати повноправним клієнтом надійної беттинг-компанії Parimatch, щоб почати робити спортивні прогнози з лідером індустрії.

 

Регламенти та особливості ставок на футбол у Паріматч

 

На офіційному сайті оператора у правилах чітко описані права та обов'язки гравців, знати які необхідно ще до укладання першого парі. Пропонуємо вивчити базові з них:

 

 

    • Футбольні ставки приймаються на основний ігровий час — два тайми по 45 хвилин з урахуванням компенсованих. Екстра-тайми враховуються, якщо в умовах ставки йшлося про додатковий час, що також стосується підсумків матчу за результатами пенальті;

 

    • Ставки на повний матч розраховуються, коли загальна тривалість розіграшу склала не менше 80 хвилин — в інших випадках, наприклад, через скасування зустрічі, сума парі повертається на рахунок клієнта;

 

    • Для кожного змагання встановлюється конкретний розмір максимальної ставки на той чи інший результат — ліміти залежать від ажіотажу навколо турніру.

 

 

Ставки на футбол у Паріматч — що потрібно знати новачкам 2

 

Врахуйте, до оформлення грошових парі чесний букмекер Parimatch допускає беттерів, що, по-перше, досягли повноліття, по-друге, пройшли реєстрацію. Верифікація на майданчику є обов'язковою процедурою, але ініціюється службою безпеки лише на момент першого виведення коштів. Втім, підтвердити достовірність зазначених персональних даних можна одразу ж в особистому кабінеті, що ми й рекомендуємо зробити. Операція забере не більше 15 хвилин, зате позбавить будь-яких додаткових та небажаних маніпуляцій з акаунтом у майбутньому.

 

Поради для новачків

 

Багато початківців серед цінителів футболу нехтують правилами букмекерів, хоча більшість відповідей на часті питання щодо розміщення ставок, роботи з депозитом та особистим рахунком, можливими обмеженнями та нюансами можна знайти в цьому розділі. Тому перед початком роботи з сайтом букмекерської контори (бажано до реєстрації) ознайомтеся, як мінімум, з тією частиною угоди Паріматч, в якій йдеться про вимоги, яких необхідно дотримуватися для початку гри.

 

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль