Ставки на футбол: як розрахувати коефіцієнти на гру, в чому вигода ставок на футбол

06 / 02 / 2022
630

Прогнози та коефіцієнти ставок на футбол

Зробити ставку на футбол можна на офіційних букмекерських конторах. Найпопулярніший вид спорту – футбол, який з кожним днем стає все більш динамічним. Щоб правильно зробити ставку, треба проаналізувати матчі, подивитись прогнози, звернути увагу на попередні ігри команди. Варто розуміти, що під час створення ставки потрібно раз та назавжди забути про власні уподобання та прихильність відносно конкретної футбольної команди або конкретного спортсмена — це ні до чого хорошого не призведе. Щоб ставки на спорт були максимально вигідним, а шанси на їх реалізацію максимально вірогідними — варто спиратися на чіткі дані, висновки експертів.

Як обрати букмекерську контору

Сучасні букмекерські компанії пропонують багато пропозицій для гравців. Можна почитати корисну інформацію на сторінці, щоб зробити правильну ставку. Щоб обрати букмекера правильно, треба орієнтуватись на такі фактори:

● кількість гравців на сайті БК;

● відгуки;

● широта розпису ставок;

● рейтинг контори;

● коефіцієнти;

● інформативність сервісу.

Важливо читати відгуки користувачів. Якщо вони позитивні, можна реєструватися на сайті. Нормою вважається кілька негативних відгуків. Сильними сторонами БК можна вважати такі пункти:

● ставка в одне натискання;

● щедрі бонуси;

● наявність ліцензії;

● можливість дивитись ставки онлайн.

Клієнт має право на повну анонімність, безпеку під час користування послугами букмекерської контори. Персональна інформація захищена, а вивести виграш можна в одне натискання. Важливо, щоб функціонал був простим і зрозумілим навіть для новачків. Це має досить важливу роль, адже коли інтерфейс незрозумілий, то користувач може зробити щось неправильно, натиснути на невірну кнопку — а інколи це призводить до досить серйозних помилок.

Чемпіонат світу 2022 – коефіцієнти та ставки

Вже можна зробити аналіз ставок і показників коефіцієнтів на футбольні матчі. Ці змагання проводитимуться перед Чемпіонатом Світу, який відбудеться цього року. Це такі дані:

● Матч Фінляндії з Україною, який відбувся у жовтні 2021 року. Наша команда заграла в нічию.

● Матч Німеччини з Румунією, який проходив у жовтні, на стадіоні Німеччини.

● Матч Парагваю з Аргентиною, у жовтні.

Також, грали команди з Венесуели та Бразилії, на Олімпійському стадіоні, матч між Італією та Іспанією. Ці команди стали півфіналістами чемпіонату Європи у 2020 році.

Алгоритм розрахунку коефіцієнтів

Якщо БК дає високі показники коефіцієнтів, важливо ознайомитися з усіма особливостями ігрового закладу. Коефіцієнт – це показник шансів на перемогу команди. Вважати кеф високим можна тоді, коли його значення буде 1. 5 і вище. Це означає, що збірна має низькі шанси на виграш. Враховуються і такі терміни:

● х – матч було скасовано;

● П1 – команда 1 не зможе одержати перемогу у змаганні.

Змінити показники коефіцієнтів можна на початку матчу або по ходу гри – потім корегувати дані неможливо. Щоб навчитись робити виграшні ставки, треба моніторити всі актуальні новини по темі. Якщо гравець не знає тонкощів гри, йому буде важко орієнтуватися серед великої кількості пропозицій.

Найбільш вигідними вважаються ставки у реальному часі – режимі лайв. Зручний час для ставок: 75 – 80 хвилина змагання. Коефіцієнт на 1 гол супернику буде швидко рости. Якщо кефи високі, то команда може отримати виграш. Важливо враховувати динамічність гри, колективи, які приймають участь у змаганні.

За якою формулою розраховують котирування букмекери

Коефіцієнти розраховуються на всі події в пре матчі і «лайві». Існує спеціальна формула для розрахунку, яка вважається універсальною. Виглядає вона так:

● Кеф 1 ділиться на «Р» (шанс перемоги).

Ставки з високими показниками коефіцієнтів позначаються десятковим дробом. Використовується середній показник множника – 2. 0. Шанси на перемогу рівні, 50 на 50, але показник фактично буде меншим, тому що враховується маржа. Формулу використовують кожного разу для розрахунку кефів.

 

 

 

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль