Останні новини SOCAR в Україні

Останні новини SOCAR в Україні

26 / 03 / 2020
618

Всі українські автомобілісти знають про Азербайджанську нафтову компанію в Україні – SOCAR Energy Ukraine, адже вона з’явилася на теренах нашої країни ще у 2008 році.

Торговий дім «СОКАР Україна» з 2010 року займається продажем оптових партій бензину, природного та скрапленого газу. Після відкриття перших семи автозаправних комплексів преміум-класу на нинішній день пройшло вже майже 9 років, і за цей час багато чого змінилося. Але що нового нам чекати від SOCAR зараз? Більше інормації на офіційному сайті https://socar.ua/.

Азербайджанська нафта піде через український нафтопровід до Білорусі

Державна нафтова компанія Азербайджанської Республіки на початку березня підтвердила домовленість про поставки однієї танкерної партії нафти з Азербайджану до Білорусі через Україну. Ібрагім Ахмедов, заступник начальника відділу з організації заходів та зв’язків з громадськістю повідомив про це. Нафтопровід, що проходить по території нашої держави, перекачає до концерну «Белнафтохім» близько 80 тисяч тонн нафти.

Ібрагім Ахмедов повідомив, що є домовленість щодо поставок до «Белнафтохіму» поки що однієї танкерної партії, а стосовно другої ще ведуться перемовини. Порт Супсу буде проводити відвантаження танкеру з азербайджанською нафтою.

Білоруське ВАТ «Гомельтранснафта Дружба» підтверджує, що товариство очікує на поставки нафти з України. Азербайджанська сировина прийде на НПЗ у місті Мозир через нафтопровід «Одеса – Броди». Компанія вже готова прийняти партію.

Загалом «Белнафтохім», за словами прес-секретаря компанії Олександра Тищенка, заключив із SOCAR договори про поставки двох танкерних партій загальним об’ємом 160 тисяч тон.

Початок імпорту нафти до Білорусі з Азербайджану українським нафтопроводом «Одеса – Броди» заплановано на березень 2020 року.

SOCAR та український уряд відкриють до кінця року на Чонгарі хаб для громадян

Раніше повідомлялося, що Україна разом з мережею заправних комплексів SOCAR планує відкрити на контрольному пункті «Чонгар» хаб для обслуговування та відпочинку громадян. Президент України Володимир Зеленський заявив під час проведення форуму Age of Crimea про те, що дуже важливо показати жителям Криму Україну як безпечну, комфортну і освітлену державу з працюючими вбиральнями. Саме тому, підкреслив він, велику увагу приділено обладнанню зручних контрольних пунктів в’їзду та виїзду. До кінця 2020 року на Чонгарі буде відкрито великий хаб для надання сервісних послуг громадянам. Тут можна буде отримати адміністративні послуги, відпочити у спеціальній зоні.

Місяць тому президент України Володимир Зеленський та президент компанії SOCAR Ровнаг Абдуллаєв обговорили можливості інвестицій в газотранспортну галузь нашої країни. В ході зустрічі Володимир Зеленський підкреслив, що українська влада сприятиме реалізації спільних проектів з Азербайджанською нафтовою компанією щодо поставок газу та нафти. Так, президент України відмітив, що виконання домовленостей про роботу компанії в нашій країні дуже важливе для подальшої співпраці.

Новий автозаправний комплекс у Києві

У 2019 році SOCAR в Україні відкрив шістдесяту за рахунком автозаправку. Як і раніше, тут реалізовано сучасні дизайнерські рішення, інноваційні пропозиції та преміум-сервіс. У Києві за адресою Столичне шосе, 100 в серпні 2019 року було відкрито новий автозаправний комплекс, який став тринадцятим на мапі Київської області. Компанія намагається втілювати в своїх АЗК такі принципи, як економія часу і високий рівень обслуговування.

Зовнішній вигляд автозаправного комплексу відразу привертає увагу. В якості дизайнерського проекту компанія обрала ультра сучасне рішення в індустріальному стилі. Поєднання таких матеріалів, як бетон, метал і скло, разом з монохромною кольоровою гамою, надають фасаду АЗК футуристичний вигляд. Мінімалістичний візуальний формат задає загальну тональність для майбутніх оновлень на всій мережі заправних комплексів. В якості інформаційних табло застосовано світлодіодні екрани з високою роздільною здатністю. Стела з цінами та колони, на яких тримається навіс, обладнано такими екранами, що дають інформацію про актуальні ціни на пальне, погодні умови на найближчі три доби, поточний курс валют та інші цікавинки.

Крім того, світлодіодні екрани використовуються і з освітніми цілями. Так, з 25 лютого по 1 березня на екранах всіх автозаправних комплексів поширювалася інформація про Ходжалінський геноцид, що відбувся 28 років тому. Також на АЗК приспущено прапори і припинено трансляцію музичних композицій. Способом показу відеороликів компанія намагається розповісти як найбільшому числу людей про одну за найжахливіших трагедій минулого століття.

Власне архітектурне бюро компанії працює над тим, щоб у кожному авто заправному комплексі SOCAR простежувався власний «почерк». Саме тому заправки цього бренду завжди виділяються і легко впізнаються.

Новий столичний АЗК надає можливість придбати бензин марок А-92 та А-95, а також будь-який тип фірмового пального з приставкою Nano: А-98, А-95, Diesel Nano и Diesel Nano Extro.

Світлі нафтопродукти реалізуються завдяки обладнанню двома двосторонніми колонками, що мають по 5 пістолетів з кожного боку. Скраплений газ можна придбати у колонці, яку обладнано чотирма пістолетами. По факту на авто заправному комплексі можуть одночасно обслуговуватися 10 автомашин.

Компанія знає наперед, що необхідно клієнтам, тому працює над тим, щоб порадувати всіх своїх відвідувачів.

Кожний клієнт, який заправляється на новому АЗК, отримує додаткові можливості:

  • підкачка шин;
  • заряджання мобільних телефонів;
  • безкоштовний Wi-Fi;
  • автоматичне чищення взуття.

Для сімей з маленькими дітьми передбачено сповивальний столик, стільчики для годування. Клієнти з обмеженими фізичними можливостями можуть скористатися зручною санітарною зоною.

Торговий зал та магазин мають площу 137 квадратних метрів, що дає змогу комфортно здійснювати покупки. Біля входу до залу встановлено банкомат і працює пункт обміну валют. В пункті обміну можна придбати або продати не тільки традиційні долари та євро, але й азербайджанський манат.

Атмосферне затишне кафе BUTA дає змогу в будь-який час спокійно поїсти смачних страв – у меню є салати, гарніри, комплексні обіди, донер-кебаб та традиційні азербайджанські солодощі. Інноваційні інтер’єрні рішення прослідковуються у всіх деталях: полігональні поверхні стійки та стільців, оригінальне освітлення, стильні ємності для кави та інші індустріальні мінімалістичні елементи. В той же час дерев’яні деталі, наприклад, стелажі, полки, стільниці надають певний шарм та домашній затишок кафе та магазину BUTA. Наприклад, деревом обшито навіть холодильні установки з напоями та морозивом.

Додатково у кафе є уніфікований простір для бізнесу, де можна провести ділову зустріч, працювати в інтернеті чи роздрукувати необхідні папери.

У магазині завжди в наявності звичайний набір супутніх товарів, які стануть у нагоді мандрівникам. Також можна придбати ексклюзивну продукцію преміум-сегменту та еко-товари.

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль