Як організувати квартирний переїзд недорого і швидко

Як організувати квартирний переїзд недорого і швидко

20 / 08 / 2020
551

Ми радіємо переїзду у нове житло, адже це можливість змінити обстановку, почати нове життя. Але, власне, сам квартирний переїзд пов'язаний з багатьма труднощами та кількома днями нелегкої роботи. Щоб квартирний переїзд і перевезення меблів і речей відбулися організовано, налаштуйтеся, що це неминуче, і вирішувати задачу таки треба. Отже, по-порядку.

Квартирний переїзд - за планом і організовано

Перед тим, як замовити вантажне таксі для квартирного переїзду, кілька простих порад - це допоможе зберегти час, гроші і гарний настрій.

Придбайте тару для упаковки речей - коробки, міцні пакети, сміттєві мішки, скотч. Попередньо підрахуйте, скільки потрібно всього - і замовте удвічі більше.

Розсортуйте речі по сезонах і складіть список за напрямками, наприклад: посуд, взуття, постільна білизна, зимові речі і т. Д. Знайдіть в собі сили розлучитися з непотрібними предметами і тими, які відслужили своє.

Складайте речі розумно - не варто завантажувати величезні коробки, які потім при квартирному переїзді ніхто не зможе підняти або у них просто вилетить дно. Комбінуйте, зберігаючи простір - наприклад, у плед можна загорнути щось крихке, маленькі дрібнички розмістити всередині взуття.

Підготовка нової квартири до перевезення речей і меблів

У новій квартирі відзначте кольоровими наклейками або маркером окремо кожну кімнату. Пакуючи речі, ви також будете відзначати цим кольором відповідні коробки. Наприклад, зелений - кухня, і всі пакети із зеленою позначкою вантажники віднесуть саме туди.

Ще раз: записуйте і промаркуйте. Перед квартирним переїздом часу обмаль, але, якщо зараз все наче пам'ятається, то через кілька днів вміст багатьох коробок виявиться для вас таємницею мадридського двору. Полегшіть собі міні-логістичне завдання і підпишіть все: дитячі іграшки, ніжки столу, куртки і т.д.

Як заощадити або квартирний переїзд під ключ

Врахуйте, що може виявитися, що деякі предмети не проходять у двері або занадто важкі, їх доведеться розбирати і виносити частинами. Серйозне питання - правильне розміщення речей в автомобілі, щоб нічого не впало і не розбилося.

Саме тому правильне рішення - квартирний переїзд під ключ з професійними вантажниками-майстрами, які знають всі підводні камені автомобільних перевезень, правильно виконають демонтаж меблів, упакують їх, винесуть і потім занесуть на поверх і встановлять за вашими побажаннями.

Знайти надійне вантажне таксі у Києві чи будь-якому іншому місті України допоможе звичайний пошук у Гугл. Знаходите перевірені компанії, зазвичай, їхні сайти будуть на перших сторінках пошуку. Ознайомлюєтеся з описом їхніх послуг та їхніми тарифами, а також читаєте відгуки клієнтів. А тоді вибираєте найбільш переконливих та досвідчених, з позитивними відгуками.

Щасливого новосілля!

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль