Нові можливості в Одесі з Bolt

Нові можливості в Одесі з Bolt

01 / 03 / 2021
424

Одеса належить до тих міст, де життя кипить цілодобово. У курортний сезон вона наповнюється туристами, яким дуже потрібен високоякісний сервіс таксі. Міжнародна компанія «Болт» знає, як надавати послуги європейського рівня. Пасажири та водії Одеси можуть скористатися всіма перевагами вже сьогодні.

Чому з «Болт» вигідно?

Компанія присутня в країнах Європи, Азії, Африки та Південної Америки. Bolt — це впізнаваний бренд із високою репутацією. Клієнти, швидше за все, нададуть перевагу їзді з вами, а не на звичайному таксі. Чому? Завдяки суворому відбору водіїв і транспортних засобів, зручному додатку, прогнозованому рівню комфорту. Якісний сервіс — це те, чого так довго чекали мешканці міста.

Коли ви працюєте з компанією Болт в Одесі, нема потреби виконувати план. Достатньо:

  • бути ввічливим;
  • вчасно приїжджати до клієнта;
  • доглядати за автомобілем;
  • охайно виглядати;
  • впевнено та акуратно водити.

Ви застраховані, якщо клієнт запізнився або зовсім скасував замовлення, — компанія це відшкодує. Вам не треба витрачати час на пошук клієнтів, конкурувати з іншими водіями — усе відбувається автоматично в додатку на смартфоні. Досить вибрати замовлення та акуратно доставити клієнта в пункт призначення. Якщо на вулиці погані погодні умови або година пік, то тариф підвищується, отже, ви заробляєте більше. Виникли питання щодо сервісу? Просто зверніться в цілодобову підтримку.

Також водії Bolt отримують бонуси за активність і можуть додатково заробляти до 8 000 грн, якщо наклеять на авто логотип бренду. Крім цього, доступні пільги на паливо й технічне обслуговування транспортного засобу.

Співпраця не має на увазі обов’язкового виконання плану або дотримання суворого графіка роботи. Ви самостійно розпоряджаєтеся власним часом та працюєте на свій розсуд. Можна виконувати одне замовлення в день (тиждень чи місяць) або працювати щоденно та цілодобово. Ніяких обмежень не існує. За активність служба пасажирських перевезень винагороджує водіїв бонусами.

Які автомобілі підходять?

Високий рівень сервісу — це те, що відрізняє «Болт» від звичайних таксі. Клієнт впевнений, що до нього приїде комфортний, чистий автомобіль із ввічливим водієм, тому він і вибирає таксі Bolt. З цієї причини компанія виставляє деякі вимоги до транспортного засобу. Вам, вірогідно, буде запропонована співпраця, якщо ваш автомобіль:

  • охайний;
  • чистий;
  • справний;
  • не старше 2000 року;
  • має не менше 4-х дверей.

Приймаються транспортні засоби класом від Lada Priora. Наприклад, ВАЗ 2110, не підійде. Ви не мусите надавати ідеальний автомобіль, як із салону, але потрібно розуміти, що клієнти люблять чистоту та приємний запах у салоні. Досить провітрювати машину, усувати явні забруднення та стежити за справністю ременів безпеки. Працюючи в таксі, ви несете відповідальність не тільки за себе, але й за життя та здоров’я своїх пасажирів.

Необхідні для роботи документи

Щоб подати заявку, вам потрібно зробити фото або засканувати водійські права з категорією «B», техпаспорт та ОСЦПВ. Також необхідно завантажити особисту фотографію. Вкажіть при заповненні анкети актуальний номер телефону, ПІБ, номер банківського рахунку, куди будете отримувати виплати. Усе це можете зробити на офіційному сайті або на сайті партнера. Процес займе близько 10 хвилин.

Материалы сайта доступны только подписчикам. Жми лайк и подписывайся!
Вход на сайт
E-mail
Пароль
E-mail
После отправления, в течении 5 минут к Вам на почту придут инструкции по восстановлению пароля.
Новый пользователь
E-mail
Пароль